sunrise image

chalets niederau logo

Home | Accomodatie | Indeling | Ligging/Route
Prijzen
| Aanvraag | Winter | Zomer | Foto-Galerij

 

Ligging/Route...

300 km verzorgde wandelwegen gaan tot de hoogste toppen en openen fantastische uitzichten en geven een inzicht in het boerenleven in de Wildschonau. Maar ook in het dal zelf is het puur natuur: Kinderen  beleven in de drakenclub nieuwe avonturen, zeven Nordic Walking Trails, mountainbikerouten, tennisplaats en een zwembad temidden van een wonderbare bergomgeving brengen nieuwe energie in de vakantie. Voor enerverende natuurbelevenissen heb je canyoning- en rafting-touren voor zowel beginners als profis. Een vrij gevoel geef je een paraglide-vlucht vanaf de Markbachjoch. Nieuw is een natuur-hoogklimpark, die voor vele een uitdaging moet zijn. Met een vol programma met traditionele, sportieve en muzikalische activiteiten  laat de Wildschonau zien van alle markten thuis te zijn. Tip voor de vakantiegangers: De "Wildschonau-Card" met bijna alle vrije tijds mogelijkheden en de bergliften gratis.

Sportmogelijkheden ter plaatse: zwemmen, tennis, wandelen, fietsen, vissen, paardrijden, skien, langlaufen, snowboard, mountainbiking, bergwandelen, paragliden.

Route Per Auto:
Via München of Salzburg:

- Inntal snelweg (A12) via Kufstein-Kiefersfelden tot de afslag Woergl Oost. In het centrum van Woergl na de kerk linksaf rchting Wildschonau.
Via zuidwest Duitsland, Zwitserland of Bodenzee
-
Richting Innsbruck/Salzburg - Inntal snelweg(A12) - tot de afslag Woergl West. In het centrum van Woergl rechtsaf naar Wildschonau.

Route Per Vliegtuig:
Vliegveld Innsbruck (75 km), vliegveld München (115 km), vliegveld Salzburg (130 km)

*Autobahnvignet
In Oostenrijk moet u een "autobahnvignet" hebben om over de snelweg te mogen rijden. Een vignet (10-dagen of 2 maanden) kunt u bij de ANWB, aan de grens of bij een tankstation kopen.

 

map

click here to see larger map

 

klik hieronder voor meer informatie over Niederau...

toeristen informatie

voor informatie over het skigebied, pistes, skiliften en liftpassen

De 'Rode' skischool van de Wildschönau

de winkel van de skihuur

sneeuwverwachting

 


email link

dawn image

Site Design by Pete Sharpe ©2009 - www.petesharpe.com